Vi serverer hver torsdag en uformel 2 retters menu i kroens hyggelige lokaler. Menuen varierer uge for uge.
2 retters menu kr. 245,- pr. pers.
Inklusiv to glas øl, sodavand eller vin.
Se de kommende torsdagsmenuer nedenfor:
12/1 | Nakkefilet med bacon & Crepes Suzette |
19/1 | Rejecocktail & oksespidsbryst med peberrodssauce |
26/1 | Karbonader & Pære Belle Helene |
2/2 | Koldrøget laks & kalveculotte |
9/2 | Frikadeller & trifli |
16/2 | Tarteletter & stegt flæsk |
23/2 | Svinekoteletter & æblemazarin med vaniljeis |
2/3 | Kartoffel porer suppe & braiseret svinenakke |
9/3 | Kalvefrikassé & chokoladebrownie med is |
16/3 | Koldrøget laks & karbonader |
23/3 | Stegt flæsk & chokoladedessert |
30/3 | Hønsesalat & wienerschnitzel |
6/4 | Oksespidsbryst med peberrodssauce & Pære Belle Helene |
13/4 | Tarteletter & forloren hare |
20/4 | Coq au vin & årstidens trifli |