Selskabsmenuer - Sandvad Kro 2022

Herunder ses vores forskellige selskabsmenuer
klik på de forskellige menuer for at se detaljer

Selskabsmenuer – Sandvad Kro 2022

min. 15 personer

Forretter (vælg mellem)

  • Tarteletter med høns i asparges pyntet med friske urter
  • Salat med varmrøget laks, syltede rødløg, saltede mandler og dilddressing
  • Laksetatar af koldrøget laks serveret med agurk, dild og creme fraiche
  • Carpaccio af okse serveret med ristede pinjekerner, trøffel-mayo, rucola og parmesan

Hovedretter (vælg mellem)

  • Fransk perlehøne serveret med sprødt skind, sennepsglaserede gulerødder, kartoffelkompot og hønsecremesauce 
  • Langtidsstegt kalvefilet serveret med grønne asparges, forårsløg, råstegte kartofler og timiansauce (tillæg + 25 kr.)
  • Duet af gris bestående af nakkekotelet og svinekæbe, hertil serveres øl braiserede løg, Pommes Anna og æblesauce
  • Langtidsstegt lammekølle serveret med stegt spidskål, Pommes Anna og rosmarin sauce

Desserter (vælg mellem)

  • Nyfortolkning af citronfromage med hvid chokoladekage, brændt marengs, citronsorbet og brun farin sauce
  • Chokoladebrownie serveres med hjemmelavet vaniljeis og friske bær
  • Mazarinkage med hjemmelavet vaniljeis og friske bær

3 retters menu som tallerkenservering 
Pris per person 375,-

Børn under 12 år får 25% rabat på maden og børn under 2 år er gratis

Vinmenu til middagen kun 248,- per person

Velkomstdrink, hvidvin og rødvin ad libitum, 1 glas dessertvin samt øl og sodavand ad libitum. Pakken gælder kun under middagen eller maks. 4 timer – efter desserten afregnes pr. genstand


Der tages forbehold for eventuelle trykfejl og prisændringer.
Allergener: Ved spørgsmål om eventuelle allergene ingredienser i maden, henvend dig venligst til kroen – så hjælper vi gerne.

Forretter

Koldrøget laks serveret med rygeostcreme, kapers, brunet smør og dild
Tarteletter med høns i asparges pyntet med friske urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og smør

Hovedretter

Braiseret nakkefilet serveret med årstidens grønt, kartoffelkompot og braiseresauce
Langtidsstegt oksefilet serveret med Pommes Anna og brandysauce
Årstidens sprøde salat
Tomatsalat med mozzarella, olivenolie og basilikum

Desserter

Mazarinkage med hjemmelavet vaniljeis og friske bær
Årstidens trifli med makroner og let pisket fløde

3 retters menu kr. 335,-

Børn under 12 år får 25% rabat på maden og børn under 2 år er gratis

Vinmenu til middagen kun 248,-

Velkomstdrink, hvidvin og rødvin ad libitum, 1 glas dessertvin samt øl og sodavand ad libitum.
Pakken gælder kun under middagen eller maks. 4 timer – efter desserten afregnes pr. genstand



Der tages forbehold for eventuelle trykfejl og prisændringer.
Allergener: Ved spørgsmål om eventuelle allergene ingredienser i maden, henvend dig venligst til kroen – så hjælper vi gerne.

Forretter

Dansk Augustusskinke serveret med urte-mayo, syltede rødløg og sprød rug
Rørt krabbesalat serveret med sprød salat og hasselnødder
Cæsarsalat med hjertesalat, cæsardressing, stegt kylling, croutoner og parmesan
Hertil serveres hjemmebagt brød og smør

Hovedretter

Hopballe kylling serveret med danske kartofler, rabarberkompot, syltede augurker og skysauce
Langtidsstegt kalvefilet serveret med grønne asparges og timiansauce
Braiserede svinekæber serveret med forårsløg og Pommes Anna
Årstidens sprøde salat
Melonsalat med fetaost og ristede kerner

Desserter

Gateau Marcel serveret med vaniljeis og friske bær
Arla Unika oste med kompot, oliven og knækbrød
Friskskåret frugt

3 retters menu kr. 375,-

Børn under 12 år får 25% rabat på maden og børn under 2 år er gratis

Vinmenu til middagen kun 248,-

Velkomstdrink, hvidvin og rødvin ad libitum, 1 glas dessertvin samt øl og sodavand ad libitum.
Pakken gælder kun under middagen eller maks. 4 timer – efter desserten afregnes pr. genstand



Der tages forbehold for eventuelle trykfejl og prisændringer.
Allergener: Ved spørgsmål om eventuelle allergene ingredienser i maden, henvend dig venligst til kroen – så hjælper vi gerne.

Forretter

Koldrøget laks med rygeostcreme, kapers og dild
Paneret fiskefilet med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges pyntet med friske urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og smør

Hovedretter

Gl. Dags oksesteg serveret med råstegte kartofler, waldorfsalat og surt
Rosa stegt kalveculotte serveret med Pommes Anna og timiansauce
Årstidens sprøde salat

Desserter

Årstidens trifli med makroner og let pisket fløde
2 danske oste med kompot, oliven og knækbrød

3 retters menu kr. 300,-

Børn under 12 år får 25% rabat på maden og børn under 2 år er gratis

Vinmenu til middagen kun 248,-

Velkomstdrink, hvidvin og rødvin ad libitum, 1 glas dessertvin samt øl og sodavand ad libitum.
Pakken gælder kun under middagen eller maks. 4 timer – efter desserten afregnes pr. genstand


Der tages forbehold for eventuelle trykfejl og prisændringer.
Allergener: Ved spørgsmål om eventuelle allergene ingredienser i maden, henvend dig venligst til kroen – så hjælper vi gerne.

Pølsebræt med 3 forskellige slagtervarer,
2 forskellige oste serveret med lækkert tilbehør
& hjemmebagt brød med smør
Kr. 105,-
Hotdogs med ristede pølser og diverse tilbehørKr. 99,-
Frikadeller med kold kartoffelsalat serveret med friskbagt rugbrødKr. 89,-
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller serveret med hjemmebagt brødKr. 89,-